Monday, October 22, 2012

GIVEAWAY: 1st Giveaway by me


Click banner atau SINI

jom sama-sama join...
NO paksaan~

hadiah yang korang akan dapat: 
PERFUMEE!
Jenis perfume tu penganjur akan pick several and korang akan pilih. Bagi yang menang SAHAJA!

Bukti saya dah follow:






Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

6 comments:

nis said...

Jom Join ^_^

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

forever yours said...

Thanks join and follow. saya pun follow awak jugak :)

Chien si puteri said...

Tq kak...

Chien si puteri said...

kak...walaupun saya teringin nak join..
tapi saya inda dapat join pasal...
computer saya nada software photoshop,Paint Tool SAI dan Paint Bucket Tool (G)

Arina Shamsul said...

semoga GA ni mendapat sambutan yang baik :)

done follow :)

Chien si puteri said...

terima kasih kerna sudi singgah...
saya dah follow kakak...
follower no 1009...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...