Wednesday, December 5, 2012

GIVEAWAY DISEMBER 2012 "LIKE"


Click banner untuk join atau SINI


TAMAT 
31 DISEMBER 2012

SILA NYATAKAN DALAM ENTRY ANDA APA YANG ANDA INGINKAN?
>> malu saya nak bagitahu ....
sebenarnya hobi saya ni pengumpul teddy bear, so  saya ingin teddy bear yang comel...
besar pun tak apa...eehh tak sederhana besar je lah :D
kalau tak dapat pun shawl ,tudung bawal atau tudung pun boleh..=D







Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

3 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

SELAMAT BERSEGMEN (",)

Chien si puteri said...

tq kak...
tq juga kerana sudi singgah...
Dah jadi follower blog kakak, follower ke 86 =)

Cikbintang said...

terima kasih join GA cikbintang...maap lambat nk umumkan pemenang..sebab mak cikbintang tga sakit ni...nt next entry cikbintang umumkan okay... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...