Saturday, December 15, 2012

Macam mana hadiah dibahagikan?

Sebelum tu saya ingin berterima kasih kepada Aida dan Zawiah kerana sudi join giveaway pertama saya. saya dah singgah dan follow blog kakak berdua. Yang belum join, 
                                          boleh klik SINI.


saya lihat ada yang terlupa letak number follower semasa follow blog saya ni. maafbukan saya marah ya^^ jangan salah sangka. diperingatkan yang join giveaway ni, jangan lupa sila letak no follower anda semasa follow blog saya...

Nak tahu kenapa?
sebab giveaway ni ada dua bahagian permainan.saya bukan cari top referal, entry kreatif atau lain-lain. 


permainan pertama : guna link entry anda.

hadiah yang bakal anda dapat: 

RM3 untuk 1 pemenang 
 blogreview untuk 1 pemenang
topup RM5 untuk 2 org
Pillow craft untuk 1 pemenang 

blog review untuk 5 pemenang, 
edit blog untuk 2 pemenang


So permainan pertama ada 12 orang pemenang je


permainan kedua : guna nombor  follower anda.

( maksudnya semasa anda follow blog saya, anda hendaklah letak nombor follower anda berserta link entry  anda)

hadiah yang bakal anda dapat: 

NIAR multipurpose Dress untuk 3 org pemenang
handmade bag ct N honey utk seorang

Maaf ya, hadiah nya bukan istimewa benar. Tapi saya berharap giveaWay ni dapat sambutan. Tapi jangan lupa semua yang joined giveaway lengkapkan syarat-syarat pernyataan. 

Yang sudi jadi sponsor saya, jangan lupa isi borang INI dulu. 

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

2 comments:

siti zawiah said...

adik,kak tak dapat nak tengok akak ni follower nombor berapa...:(

Chien si puteri said...

kakak guna nama apa? saya akan tolong kakak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...