Saturday, October 13, 2012

segmen: JOM JADI GENG BUI

hari ini saya blogwalking ke blog http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com,
tiba-tiba datang minat saya nak join segmen tu..
tak tahu lah kenapa...
mungkin segmen ni ada bagi 5 hadiah misteri
 5 hadiah misteri hanya dibagi kepada cabutan yang terpilih sahaja!
jom mari sama-2x kita serbu ke dalam...
biar meriah sikit:D
cuba lihat banner dibawa yang cantik ni.

Click banner diatas atau SINI 

NO paksaan!

tarikh tutup:
30 Oktober 2012 

jam: 
11:59 malam 




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

14 comments:

Bui Junaidi said...

TERIMA KASIH SUDI JOIN DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

Chien si puteri said...

sama-sama,semoga dapat hadiah misteri tu ya :D

are_lin@yu said...

dari segmen yg sama,ayu folo sini ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

Chien si puteri said...

saya dah follow blog kakak..>>>http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/10/cerita-60-follower-tiba-tiba-jadi-banyak.html

terima kasih kerana sudi datang singgah..:D

MarliaMarble said...

dari segmen sama..singgah n follow sekali..=))



http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

Chien si puteri said...

saya dah foolow kakak...terima kasih kerana sudi singgah...

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Chien si puteri said...

saya dah follow kakak..
terima kasih kerana sudi follow saya...
semoga kita boleh jadi kawan ya..:D

Nur farahiza said...

dari segmen yang sama :)
selamat bersegmen and da folow


http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

Chien si puteri said...

saya dah follow kakak..
terima kasih kerana sudi follow saya dan singgah...
semoga kita boleh jadi kawan ya..:D

Mia Kassim said...

Singgah sini dari segmen yang sama dan follow..

Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

Chien si puteri said...

saya dah follow kakak..
follower ke 92...
terima kasih kerana sudi follow saya dan singgah...
semoga kita boleh jadi kawan ya..:D

Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...