Wednesday, December 5, 2012

Siapa nak blogger card by Liyana


click banner utk join atau SINI

segmen ni akan ditutup bila sudah cukup 30 orang yang join!!

MISSION COMPLETE:


upload gambar yang korang nak letak di blogger card

>>>yang dibawa ni ...buat cantik ya!
( kalau boleh tolong cut atau hilangkan backgroundnya, ambil gambar orang nya je)



tuliskan warna yang korang nak.
>>pink muda 




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

4 comments:

Maria Menado~ said...

saya joined. goodluck! :)

liyana syafiqah said...

Assalamualaikum..gambar yang ini sya rasa tak bolehleh,sebab ramai,boleh tak awak letak gambar yang lain...gambar awak yang berseorangan atau apa2 gambar yang satu sahaja,esok saya datang melawat entry ini lagi...harap ada perubahan...apa pun thanks,sebab join segmen ni..saya sangat gembira

liyana syafiqah said...

Assalamualaikum..chien..blogger card dah siap!
link gambar : http://i.imgur.com/JJpFF.png
*maaf atas segala kekurangan,liyana masih dalam proses pembelajaran..
*bolehlah letak di sidebar!^-^

Chien si puteri said...

Tq kerana sudi buatkan...
saya sangat menghargainya...
insya-Allah akan saya letakkan di sidebar saya
tq sekali lagi...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...