Sunday, January 20, 2013

Segmen : Blog Makeover!

click banner untuk join =)

to NIEYXZHADOTMY,
ada empat sebab saya nak suruh kakak makeover blog saya ni sebab:
  • dah masuk 8 bulan saya berada di dunia blog ni dan sekarang musim tahun baru 2013. saya nak bertukar wajah blog ni. nak jadikan lebih kreatif, comel, ringan, tidak berserabut dan lain-lain bila ada visitor datang berkunjung ke blog saya...

  • sebenarnya dah lama dah nak ambil tempahan edit blog dari blogger-2x awesome, walaupun harga yang ditetapkan memang murah, tapi  tempahan edit blog semuanya pakai maxis, celcom, cimb, dan.... dan saya ni kan tinggal di brunei, itulah susah. 

  • saya nak jugak merasa touch up dari  kakak,  Lagi pun kakak  pandai buat doodles yang cute 2. secara jujur saya katakan saya ni bukanya pandai sangat edit blog,kalau nak edit blog, menang mengambil masa berjam-jam. lenguh tangan nak edit dan kalau edit salah buat lagi semula. 

  • saya ni masih pelajar, kerja rumah menang bertimbun nak disiapkan dan banyak ujian dan peperiksaan. itulah tak ada masa. kakak tolong saya ye...kalau menang, memang sayang kakak benar-benar...



hadiah yang akan dibawa balik:
edit blog + header doodle + banner blog

notice board:
  • akan pilih yang mana terbaik untuk di'makeover
  • sekarang ni pilih seorang sahaja blogger yang bertuah... tapi sekiranya sambutan menggalakkan... maybe akan pilih lagi peserta yang bertuah..
last submit entry pada 22/01/2013

~ good luck! ♥ ʕ •ᴥ•ʔ



Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

2 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Thanks sbb sudi join..tak sangka org brunei pon join segmen akak..thank you ye..kite tunggu tengok sape yang bertuah tu ^-^

Aimi Wardina ♥ said...

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Akak, jom join sini! sure akak boleh menang! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...