Thursday, October 11, 2012

Giveaway By Izwan


hari ini selepas post ucapkan birthday wish kepada kawan saya, marsya...terus saya ikut giveway yang dibuat oleh tuan Izwan
( tak tahu nak panggil apa soterus ambil panggilan tuan)
baru pertama kali masuk ke blog dia...
tiba-tiba terjumpa giveway yang dibuat oleh dia...
nampak menarik hadiahnya walaupun masih belum tahu apa isi hadiah nya...jom mari kita join sama-sama...
cara sertainya pun senang aje!

click bannernya atau SINI

NO paksaan~!
mulai dari 02/10/2012 hingga 16/10/2012
hadiah masih dicari oleh penganjurnya~

penerima hadiah hanya kepada:
~5 orang peserta bertuah
~Seorang top refferal

selesai mission...









Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

3 comments:

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow dah,

Jom follow blog saya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

BTW, jomlah meriahkan GA nie jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

Chien si puteri said...

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

terima kasih kerana sudi bagi link diatas tu...tapi saya tidak dapat join pasal giveway tu hanya terbuka kepada warga malaysia....walaupun saya ni warga malaysia tapi skrg saya tinggal di brunei...

Chien si puteri said...

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

terima kasih kerana sudi bagi link diatas tu...tapi saya tidak dapat join pasal giveway tu hanya terbuka kepada warga malaysia....walaupun saya ni warga malaysia tapi skrg saya tinggal di brunei...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...