Friday, October 12, 2012

segmen:Jom Blogwalking Sampai Pengsan


hi ,apa khabar? 
hari ini saya join satu segmen...
jom mari sama-sama kita serbu ke dalam...:D

click banner or SINI

NO paksaan~
mula 2/10/2012 
tamat 31/10/2012 

follower terkini:
comment: 
inda lah banyak sangat pun. 
siapa yang sudi datang ke blog saya kalau sudahlah entry yang tidak manarik pun :C
kepada yang sudi follow blog saya,terima kasih :D
yang nak follow blog saya,
insya Allah saya akan follow balik blog kakak,abang, tuan, puan ,uncle & autie..

hadiah yang korang akan dapat:
HANYA kepada perserta 'follower' yang meningkat dengan banyak :D

mission complete:




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

6 comments:

Aqilah Rezali said...

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaaa. :)
Done follow you. Hihi. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-1-jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Venessa Jane said...

hi, saya follower ke 23

http://imvenessajane.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Chien si puteri said...

done following you...
terima kasih kerana sudi singgah...

Chien si puteri said...

done following you...
terima kasih kerana sudi singgah..

Amalia said...

hai, penatnya lah hari ni macam nak pengsan :P

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Chien si puteri said...

done following you...
terima kasih kerana sudi singgah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...