Sunday, December 30, 2012

Pengumuman Pemenang GA jom Mari Berkenalan By Sang Puteri

mesti korang semua tidak sabar nak tahu siapa pemenangnya kan ? Cabutan bertuah ni saya , kakak dan adik saya yang mencabut jabutan bertuah nya tau. terima kasih ^^. dah check link entry korang tak? ada tak? kalau belum tengoh, jom  SINI. Tekan ctrl+ F untuk cari link korang. 


Disini saya ada perkara yang penting nak bagitahu. saya tak akan guna no follower bertuah korang semua. masa saya check balik, ada yang tak buat langsung dan ada nombor yang double sama peserta yang lain. so saya akan guna macam gambar dibawa ni. so minta maaf pasal saya telah menyusah semua peserta yang joined GA ini untuk letak no follower . maaf ya banak-banyak :C. tapi GA ni gamenya masih sama, ada 2 part. 



sabar dulu ya. disini saya akan letak gambar process cabutan bertuah anda...







tanpa membuang masa mari ke game pertama , saya akan mengumunkan pemenangnya. kita pergi dulu sponsor pertama saya, TaShyra. hadiah yang disubangkan ialah RM3 untuk satu pemenang  dan blogreview untuk satu pemenang
siapa pemenangnya bagi RM3...?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

siapa pemenang blogreview oleh TaShyra? jeng jeng jeng...
drom roll dulu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://smilewashere.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

jommm, mari ke sponsor kedua saya,  khalid kyle . apa yang dia sponsor? dia menyumbang topup RM5 untuk 2 org. siapakah yang bakal memenanginya? 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeng jeng jeng*

http://nynahusnina.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

yang ni sponsor ke tiga saya,  Nur Farahin Sulaiman . dia sponsor Pillow craft untuk Seorang pemenang . wah bertuah siapa yang dapat? siapa peserta yang bertuah...
drom roll*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


http://gadiscutiepie.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

untuk sponsor keempat saya, namanya wawa. wawa sponsor Topup RM 5 dan RM 3 untuk 3 pemenang. nak tahu siapa 3 pemenangnya? jom scroll ke bawah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

untuk sponsor kelima saya ni, saya dah anggap dia ni macam adik perempuan saya sendiri. saya pun tak ada adek perempuan. namanya Ain. dia ni memang sedang dibawa berbicara dan peramah. apa yang adek ain sponsor? dia sponsor blog review untuk 5 orang pemenang dan edit blog untuk 2 pemenang.
siapakah pemenang blog review untuk lima orang.belum sampai lagi, scoll bawah lagi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

http://aanayid.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://norkebahagiaan.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

edit blog untuk 2 pemenang. jom teka siapa pemenangnya.?
teka...teka..teka... tak mahu fikir sampai pecah kepala, jom tanya "mangkuk ajaib"..
drum roll besar-besar...sesiapa yang menang edit blog ni sila hantar detail ke

aze_za213@yahoo.com 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://tunjuksitu.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html
http://unspokeneverdreams.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

huuhh, jom berehat sekejap. 

5 min kemudian...

yang game kedua, memang ramai yang tunggu-tunggu kan? nak menangi dress yang cantik tu kan? yang ni saya tak tahu link/ blogger mana yang menang. saya hanya tulis semua no peserta yang joined. GA ni ada 28 peserta dan gambarnya process cabutan no bertuah ada diatas tu...

 siapakah yang memiliki / memenangi NIAR multipurpose Dress untuk 3 org pemenang yang disponsor  Cik NIAR ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

first winner:
http://gadiscutiepie.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

second winner:

http://www.aingraphic.my/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

third winner: 

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

untuk last sponsor, ct N honey. sponsor ni membagi handmade bag ct N honey utk seorang. siapakah insan yang bertuah tu ? jommmm...sroll ke bawah lagi, lagi...lagi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

http://sitizawiah95.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html

TAHNIAH, yang menang. yang ada Facebook bolehlah menghantar inbox ke SINI dengan tajuk winner!!. yang tak ada facebook, bolehlah menghantar ke email nnjsaga529@gmail.com dengan tajuk yang sama, winner!!

Nama:
alamat:
menang hadiah apa:
nombor apa(yang menang game kedua):
link blog: 
email:
no telephon( yang menang topup):

tadi ada yang menanya , kalau durang hanya menang blog review macamamana? 
so yang menang blogreview, kamu hanya perlu letak:

menang hadiah apa:
link blog: 
direvie oleh sponsor mana? TaShyra atau Ain


diakhir kata, sebelum mentup tirai GA 2012, Saya ingin mengucapkan selamat tahun baru untuk tahun 2013.semoga di tahun 2013 kita akan berusaha dengan azam baru kita. itu saja..hehe:D







Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

14 comments:

Nik Ainaa said...

okey, xde rezeki kat sini >,<

Mei231 said...

yeesss, menang...

wana wazm said...

congrats kpd pmenang , xde rezeki. =)

eymasu said...

macam mana nak hantar kat fb..saya menang review je..(^_^)

eymasu said...

ok..hehe..terima kasih

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by.html (review by ain)

Nurul Ain Atikah said...

alhamdulillah menang, tapi saya gune fb mak saaye ye sebab fb kena hack. Kalau ada 'Rohani Ani' mesejjangan tanay siapa. ye.

StrawBerry Cynta Syasya said...

tahniah pada pemenang...x de rezeki syasya disini...:)

Hajar aka Tiha said...

alhamdulillah,menang ^^v

Diya Sesame said...

hai.jom join :)
http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

♕tashyra said...

kepada yang menang topup CELCOM RM3 dari Tashyra, PM saya dekat sini
http://www.facebook.com/tashyra96
yang menang blogreview tu dah selesai :)

siti zawiah said...

alhamdulillah,menang...dah pm fb puteri..:)

Aida Adnan said...

alhamdulillah....just dpt blog review oleh ain
norkebahagiaan.blogspot.com

Ninie said...

Dear Chien,

Saya menang RM3 dan Blog review. Tapi saya x faham, RM3 tu 'duit' ke atau hadiah bernilai RM3? Saya dah email details ni ke email Chien juga.

Berikut ialah details yang Chien minta:

menang hadiah apa: RM3 dan Blog review
link blog: http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/
direview oleh sponsor: TaShyra

Terima kasih sangat2 sbb buat GA ni. Tak sangka menang...terharu sgt2 ni...hehe

Best Regards:
NINIE
Diary.Nie's Gallery
http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

aidacomel said...

adik. akak dpt hadiah topup 5ringgit. aidadamiastory.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...