Monday, December 31, 2012

Short GA: Siapakah pemilik pillow craft ?

Mula-mula saya ingin ucapkan tahniah kepada pemenang. yang tidak berjaya, sila cuba lag. jangan sedih. :( . yang belum tengok pemenang GA. Boleh keSINI. Di entry last sebeleum menutup tirai 2012, Saya ingin meminta maaf kepada peserta yang menang Pillow craft kerana pihak spnsor tidak dapat menghantar ke Brunei. so saya sebagai penganjur terpaksa menukur pemenang ke peserta yang lain. 

dientry pengumuman pemenang , sini. ada nampak tak pemenang dibagi link warna merah. itu bermaksud pemenag dah bagi detail ke saya atau pijak sponsor. yang belum dilink warna merah, cepat -cepat inbox saya atau pihak sponsor...

berkaitan pillow craft tu saya bagi peluang kepada peserta yang belum joined. yang sudah joined, tak perlu joined. maksudnya semasa process cabutan bertuah, kertas cabutan bertuah peserta yang sudah joined atau mahu joined akan dicampur semula untuk diambil cabutan. 



Nak tahu macam mana nak join, jom lihat dibawa ^^:

Jadi follower blog ni * wajib
add facebook saya SINI *sunat
letak banner di atas tu ke entry anda dan backlink balik ke sini.
 Buat satu entry yang bertajuk "Short GA: Siapakah pemilik pillow craft ?"
setelah siap entry tu, letak link entry link fb (link entry lain atau cbox, tidak akan di terima).


sponsor: 
Nur Farahin Sulaiman ( follow/ like) * wajib


Tarikh berlangsung : 31/12/12 (8.58am)
Tamat: hari ni, pukul 3.00pm


notice board: 
  • Peserta yang sudah join , Giveaway time: Jom Mari Berkenalan By Sang Puteri, korang tak perlu join lagi sebabnya link entry GA korang saya akan gabung sama short GA ni...



Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

4 comments:

Nurain Jamil said...

Saya join :)

http://ceritacahayamata.blogspot.com/2012/12/short-ga-siapakah-pemilik-pillow-craft.html

link fb : https://www.facebook.com/NurainJamillolypoply

eymasu said...

saya join..saya nak..hehe..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/short-ga-siapakah-pemilik-pillow-craft.html

♛ chiqstar ♛ said...

done http://thekipaslipaslups.blogspot.com/2012/12/short-ga-siapakah-pemilik-pillow-craft.html

StrawBerry Cynta Syasya said...

puteri..syasya nak kasi tahu..
dulu syasya join giveaway puteri...syasya terdelete entry tuh .. boley ditukarkan senarai peserta dgn yg nih .. http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-jom-mari-berkenalan-by_31.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...