Saturday, September 8, 2012

SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI DI SEKOLAH ( OPEN -CLASS) DAN PERTANDINGAN MENYANYI LAGU HARI RAYA 2012


pada hari ini, 8/9/12,kami sekelas menyambut hari raya di skolah. Masa kami menyambut,banyak yang membawa minuman daripada membawa makanan.Lagipun yang lebih menghairankan ialah kami lupa bawa cawan dan piring...haha, ialahkan masa hari khamis kami bukannya berplan apa-2x pun..macam inda risau sangat,..masa hari sabtu..AHAH.. baru nak tanya siapa-siapa..' SIAPA ADA BAWA CAWAN?' last minutes teacher Nora ada bawa...mun nada teacher Nora yang bawa, terpaska semua orang berkongsi minum [ nada lah ,just joking: D]. Sambutan ni jua mengajak kelas lain ke kelas kami dan kami boleh ke kelas orang lain.Yang terbaik ialah kelas 7B , pasalnya kelas durang ada satey...haha. kalau orang lain pasti mahu mengeratkan silaturahim, tpi aku ni pelik pula..nak makan!!. 

Ahh...ani ada kes cikgu2x laki-laki masuk ke kelas kami.Semasa cikgu-2x yu masuk,cikgu Mansyur( cikgu ugama ) tanya mana ampaon nya?.Kami pun jawap, pasal cikgu akhir datang so nada ampaon.Nak tahu cikgu Mansyur jawab apa?,Cikgu cakap walau cikgu datang awak atau akhir sedia ampaon dulu.Yang lebih membuat kelakar ialah cikgu disiplin,masa dia masuk dia rampas ferelo dulu.kelakar benar~. Ada seorang cikgu tanya? cikgu tu tanya tahu dimana letaknya bilik disilplin? aku pun jawap tahulah...[siapa yang inda tahu kan?] so nak tahu apa cikgu tu jawap seterusnya,..bawa kotak ferelo tu ke bilik nya, semua! haha... Sebenarnya yang beli ferelo tu Marsya. Ada diantara cikgu yang sudah ambil ferelo, tapi mengaku alum ambil...hehe :D

Tapi kami semua enjoylah hari raya open-class di skolah.Hari raya ni banyak memberi mafa'at...pasalnya, kita ni dapat mengeratkan silaturahim antara kawan-kawan dan cikgu2x. Hari ini jua, kami menyambut hari jadi Fazirah... 

Tahun lepas pun kami ada menyambut hari raya di skolah,..2011

LET ENJOY THE PICTURE...

Ani pasti kes memotong kuih 


Nadya ( pelajar baru) and Syakirah


Hakim and ezzul...main telephone lah tu:D


Kata-kata dari kami,8f








Kek hari jadi, Fazirah


Bergambar bersama teman-teman, Majidah, Sabrina and Joane


bergambar bersama teacher Ralf( cikgu Eng)


bersambung~





Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...