Thursday, September 13, 2012

cerita 53

 At school:


Tadi masa computer, miss Chong bagi balik kertas mid year exam paper. Masa datang ke computer lab pun berdebar-debar. Dalam fikiran ku 'berapa ya markah paper ku ?' Lepas tu miss chong cakap hari ini kita ada kawan baru, kami pun terkejut. Rupanya maksud dapat' kawan baru' ni maksudnya tempat duduk. Memang macam tu, setiap kali peperiksaan tempat duduk kami akan bertukar. yang markahnya rendah, beruntunglah... dapat duduk di barisan pertama. Yang markah nya tinggi dapat duduk dibarisan ke tiga. Ok, teruskan dgn cerita kertas exam paper...ok mula-mula Nadya, Joane,Rabi'ee, Ezzul, Faris...lepas nama Qiqah disebut, Lepas tu nama ku.Aku dapat 69/100. syukurlah daripada dapat 50 kebawah kan? 

 Masa ugama pun, cikgu Mansyur bagi balik bcat ugama 7. Aku dapat 44/46 . 2 salah aje, nasib baik pass...

Ani iman tanya kenapa kita mesti ada thank you teacher 'and goodbye'! Sebenarnya ' and goodbye ' ni mula-mula diajar oleh cikgu David. Lepas tu kami pun terikut-2x, sampai semua cikgu yang ajar kami pun kami cakap 'thank you teacher and goodbye'  

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...