Sunday, July 7, 2013

Nak beli on9 NOVEL, tapi...


oklah,selamat malam semua. apa khabar? baik-baik semua? alhamdulilah...
sebelum saya pergi tidur, tak tahulah kenapa rasanya nak tulis entry... hehe! pelik bin ajaib benar. selalunya tak macam ni...

oklah balik ke main topics... cuba lihat dulu list dibawa ni. apa tu? oklah yang ni list novel yang saya nak beli masa bulan 8 atau 9? kalau nak dikira memnag belanja $100+. kalau tak caya boleh kira...waoh! 

tapi bulan ni my parent tak bagi budget sebab puasa...saya ulangi NO BUDGET dan saya walaupun non- muslim WAJIB hormatI orang islam.. so no budget untuk bulan ni.... 

  1. lelaki eklusif $14
  2. calon isteri Jutawan $15
  3. be my wife $15
  4. my precious iris $22
  5. love you mr. arrogant $14
  6. teduhan kasih $15
  7. suamiku encik perfect 10! $16
  8. the wedding breaker $17
  9. one day you'll be mine $21
  10. project memikat suami $15
  11. maid $17
  12. playboy $16
korang fikir saya nak beli yang mana satu dulu? susah juga nak pilih, semuanya seronok aje dan best kan? tak nak tulis panjang mencela, karang jadi macam karangan pula kan? kamu bagi komen lah ya, kalau sudi dan follow ok? 

p/s: bagi peminat novel jangan segan- segan untuk singgah dan bagi komen... 




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

3 comments:

coklat susu said...

projek memikat suami mcm best je :)
but it first..hehe

Chien si puteri said...

hehe, memang seronok jalan ceritanya... menarik!
cadang na beli maid dulu...

Nik Ainaa said...

no 2,3,5,6,7,10,11,12 dah baca. memng best. paling best be my wife, playboy itu suami aku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...