Tuesday, July 9, 2013

Novel~ PENDING FOR THIS YEAR!

Huh! tahun ni saya sedang listkan novel yang akan dibeli untuk bulan ni. sekiraanya ada rezeki, insya allah, semoga tahun ni hajat saya tercapai... amin! jom tanpa menunggu lebih lama, mari kita lihat list buku novel yang telah dilistkan .yang saya sudah bergaris, bererti saya sudah memilikinya. yang lain masih PENDING tunggu giliran... banyak kan?

1.      2X5
2.      Ada Cinta
3.      Aku untuk mu
4.      Akulah Cinderella
5.      Awak Suka Saya Tak?
6.      Awas! Bila Hati Dah Sayang
7.      BENCI TANDA SAYANG
8.      Biar Cinta Bertaburan
9.      Bila Cinta Kontrak
10.   Blogger Jadi Maid
11.   cheese
12.   CIK BLUR DAN ENCIK IKHLAS
13.   Cik Diari Hati
14.   CINTA BERSAIZ XXL
15.   Cinta Hujan Panas
16.   Cinta Itu Milikku
17.   Cinta lukisan Jiwa
18.   cinta masam manis
19.   CINTAKU AT SCHOOL
20.   Cucur Bawang & Kopi 'O'
21.   DI GARI CINTA
22.   Di Penjara Rindu
23.   Dia Idaman Hati
24.   Dia Segalanya
25.   Dia...Random Guy
26.   Doktor Cinta
27.   dulu benci  sekarang suka
28.   GILER KAU?
29.   Hero Aku Tomboy
30.   Hikayat Cinta Si Pematah Hati
31.   isteri separuh masa
32.   Kahwin Ganti
33.   Kalau Memang Harus Begitu
34.   Kapal terbang Kertas
35.   Kau Marah Aku Suka
36.   KEA
37.   KEKASIH UPAHAN
38.   Korea I'm in love
39.   Lelaki Versi Dia
40.   Love you Mr. arrogant
41.   M.A.I.D
42.   Mamat Sport Minah Tomboi
43.   Meh, Sandar Pada Aku!
44.   Merah Cinta Epal
45.   Mr Sirap Bandung
46.   One Day You'll Be Mine
47.   Pelindung Cinta!
48.   Playboy itu suami aku?
49.   Projek Memikat Suami
50.   Protect The Boss
51.   Saya Rindu Awak
52.   Sayang Awak, Sayang
53.   Sebenarnya, Saya Isteri Dia
54.   Sha & Shah
55.   Siapa Orang Gajiku
56.   Status Hati : Dia Milikku
57.   Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik
58.   Sungguh! Aku Gilakan Kau
59.   TE AMO SAYANG
60.   Teman Serumah
61.   terima kasih cinta
62.   Tuan Rumah Pembantu Rumah
63.   UNIKNYA CINTA

64.   yess boss

sekarang pun saya tengah cari orang yang menjual buku novel tetapi yang ada buat 'servis' delivery door to door? faham kan? bulan ni ada 2 nama dalam kepala saya... seorang bulan 9 baru saya beli sebabnya ada 2, satu: dia sibuk, dua: no budget untuk bulan ni ...seorang lagi saya tengah memikir tapi mungkin bulan lapan atau 9 baru saya beli, tapi yang bestnya kalau beli 3 buah ada discount $1 untuk setiap buku... best tak? 

oklah pasti kamu tertanya tanya kenapa playboy itu suami aku? yang diwarnakan merah tapi sudah digariskan? oklah yang saya warnakan merah sebabnya buku ni saya pinjam je. masih belum ada dalam koleksi almari saya dan belum dimiliki... 

korang doakan semoga saya dapat memiliki buku novel diatas ni... kalau masa birthday saya ada orang yang sudi bagi, gembiranya :) 


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...