Friday, April 19, 2013

Happy birthday, mum



16 bulan ialah hari ulang tahun mama saya…ini ceritanya !

sebenarnya hari tu (16. 04. 13) saya baru balik dari rumah kawan saya, hazirah untuk siapkan project engish’s group work kami… selalunya uncle driver saya ni ambil kami dari rumah kawan saya pukul 5. 30 petang… tapi hari tu memang pelik bila uncle driver saya bagitahu kakak saya pesan suruh saya balik cepat-cepat. Tapi saya ni bila kena suruh balik awal memang saya cepat bad mood maksudnya cepat naik angin . taulah (15. 04. 13) saya gaduh dengan mama dan bapa saya. Pasal sebabnya biarlah jadi rahsia saja! 

So saya pun cepat-cepat balik walaupn saya tak tahu apa sebabnya… bia saya balik kakak suruh saya cepat ke kereta … rupanya kami sekeluarga nak makan malam bersama untuk menyambut ulang tahun mama saya. Pada hari tu menang saya rasa pelik sangat sebabnya setiap tahun hari jadi mama saya kami sekeluarga menang tak menyambutnya sebab mamam sibuk dengan kerjanya. Walau apa pun yang paling best ialah kami adek beradik boleh pilih makanan kegemaran kami.. YAHHOOO… ^^

Kami sekeluarga balik puku1 8. 30 malam. Apabila kami balik saya tak sangka pula ada oprang belikan mama saya kek hari jadi. Apabila  mak saya dah  buat wish dan potong kek kami pun berebut nak cuba rasanya … sebenarnya kek tu sama macam kek hari jadi kakak saya tahun lepas.. tapi mana boleh menyinggungkan perasaan mama saya .. saya dan adek beradik pun buat-buat nak makanlah…

Wish for my mum…
Semoga panjang umur, Murah rezeki, dan diberikankan Kesihatan yang baik…

Terima kasih kerana sudi menjaga dan mendidik kami selama --- tahun ni ( maaf saya tak nak tulis umur mak saya) janji di dalam 40 an lah..




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...