Friday, June 13, 2014

Last day of school @ b'day party [12/06]


Walaupun hanya separuh dari kelas yang dtg.. tapi masih terasa kemeriahannya... Semoga kenangan pada hari ni kekal disimpan.. ♥ 

Byk perkara lucu, gembira dan terharu yang berlaku pada hari ni.. Dari party, makan-2, buat kejutan tanpa kami bercadang apa-2 utk b'day cg BM kami walaupun sudah belated 5 hari yang lepas dah :) , berkempan dalam kelas, bergambar dgn guru-2x yg kami sayang & classmate ♥ ;) Peristiwa ni berlaku kurang dari 12 jam tetapi memberi satu memori yang berharga buat kami.. ;) [ macam-2 ragam dpt dilihat dari gambar, umur dah semakin meningkat tapi buat macam umur masih muda je :) ] 

Anyway, pesanan terakhir dari aku... 
Happy holiday ur guys...:) Jaga kesihatan dan keselamatan sepanjang cuti skolah ni...Yang berlayar jauh, take care dan jgn lupa bawa balik 'oleh-2' utk aku... will gonna miss ur all ;) buka skolah baru lepaskan rindu..♥ hehe :) 


































































































P/s: Gambar-2 disini hak milik peribadi 10sci.. diLARANG mengambil n copycat mana-mana gambar disini...


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...