Friday, June 13, 2014

Lawatan @ Sambutan Hari Jururawat Antarabangsa 2014 [SM RIPAS]


Sambutan ni memang berguna utk sesiapa yang bercita-2x ingin menjadi nurse. Dari sini kamu boleh mendalami lagi minat kamu mengikut minat masing-2x. 

Daripada segi pandangan saya: Jururawat disana tidak kira lelaki atau perempuan memang peramah dan baik. Tak panjang lebar sangat ceramah mereka, interesting n simple untuk difahami... Bertambah lagi meriah dgn pelajar dari skolah 2x lain ( walaupun tak kenal seorang pun, kesiannya :( ). Siap ada lucky draw.. hadiah memang terbaik ! powerbank, pendrive, voucher body shop.... 

Semoga akan dibuat lagi sambutan ni dgn lebih hebat dan meriah pada tahun depan.... ♥ Aminnnn...Terima kasih atas tunjuk ajarnya... bertambahlah ilmu pengetahuan aku hari ni... 

to 10sci: ketepatan kita suka ambil gambar... :) cuba lihat banyak ragam kita dalam gambar-2x ni... junior pun tak ambil gambar byk macam ni... kita pulak yang ter'OVER' ... tapi suka hati kitalah kan :P 

















































P/s: semua gambar disini adalah hak milik peribadi 10sci... AMARAN: tidak dibenarkan utk mencopy cat atau mengambil mana-2x gambar-2x disini... Harap maklum, sekian~



Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...