Monday, March 16, 2015

Novel terbitan Pena Magis bulan march 2015 | LIMITED EDITIONUntuk pre-order SERA ELYA #1 KOMPILASI HIKAYAT CINTA, anda boleh isi borang di sinihttp://penerbitanpenamagis.blogspot.com/p/pesanan-sera-elya-1-kisah-hikayat-cinta.html

Tajuk: #1 Kompilasi Hikayat Cinta 
Penerbit: Penerbitan Pena Magis 
Penulis: Sera Elya 
ISBN: 978-967-13050-x-x 


Cinta yang terhalang, yang terlarang 
Cinta yang nakal, yang penuh muslihat 
Akhirnya mengikat mereka menjadi SATU 

Dangerous Mine 
Kata Lanz...kita ibarat duduk dalam kotak kaca. Saling dapat melihat, tapi tak dapat menyentuh. Kalau sentuh pun, sentuh kaca tu aje. Tapi bila kaca tu pecah, kita dah terpisah. Kata Feyya...cinta dia pada Lanz hanya platonik. Dia anggap Lanz sebagai seorang kawan yang memahami. Tapi bila Lanz nak ubah platonik kepada cinta sejati, dia jadi takut dan lari. Kata Kirana, Lanz dan Feyya tak boleh bersama sebab hubungan mereka terlarang. Tapi lagi dia larang, lagi galak Feyya dan Lanz bermain bahaya.

Best Friend Ke? 
Ilara memuja Zuddin sebagaimana gilanya Iddin kepada Halina. Tapi bila Zuddin dan Halina disatukan, Ilara dan Iddin menyimpul hasrat memisahkan mereka. Ilara yang licik, Iddin yang berani seringkali menganiaya Zuddin dan Halina. Halina si patung Barbie bersaiz manusia akhirnya melawan balas. DNA nakal dalam dirinya digerak mengatasi Ilara. Ilara dan Iddin terperangkap. Mampukah dua sahabat baik dijinakkan oleh cinta?

Suamiku Orang Muda 
“Age is just a number,” kata Rashdan. “Awak tu sebaya dengan adik saya!” balas Erza. Rasa rendah diri Erza membuatkan hatinya dingin dan keras untuk menerima lamaran Rashdan. Pertama kali gagal merebut cinta, tak menjadi halangan pada Rashdan memburu cinta seorang Erza. Mampukah Erza melawan pendirian menerima seorang gengster kampung menjadi raja di hati?

Tarikh tutup pre-order
31 Mac 2015

Tarikh novel mula pos secara berperingkat:
11 April 2015Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...