Tuesday, February 19, 2013

Project: Nak tanya pendapat...


Tajuk project: How to raise money to help student that are unfortunate 


  • key: 
  • imaging sekarang kamu nak derma untuk 20 student dan mereka sangat memerlukan bantuan kamu... 
  • dan kamu perlu menolong mereka dalam satu minggu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  • perkara yang wajib dibuat: 


1.  activities raise money: 
project ni pernah dibuat previous student dan antara idea yang diberikan untuk charity event ialah:


 - consent
- game 
- donation box
-football games ( tiket)  

Boleh tak tolong bagi idea kamu ? 
sekiraanya ada aktiviti yang kamu nak buat bagi menolong orang yang memerlukan , kamu mesti mengumpul berapa duit bagi menyediakan aktiviti yang kamu ingin kan ? dan kamu akan mengunakan untuk apa? macam dibawa ni....

income: ..........
expenses :...........


2.  how much money you collect  in 1 week? 

3. apabila kamu mengumpul duit tu sudah, adakah kamu akan terus menderma atau membeli barang-barang untuk mereka ( student yang unfortunate) . Jika membeli barang, apakah barang tu?

kalau kamu nak tolong, terima kasih banyak-banyak diatas keprihatinan kamu dan kalau boleh tolong lah share kepada kawan-kawan kamu bagi mencurahkan idea...^^



Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

1 comment:

Iyraa Cariyno said...

jom join segmen nie.Hadiah gempak2..

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...